Header Pic   Header Pic
Header Pic  PfeilDomov Header Pic
Header Pic
Policijsko veteransko društvo Sever - Specialna enota
Znacka
Policijsko veteransko društvo SEVER - SPECIALNA ENOTA je prostovoljno, nepridobitno združenje vseh  udeleženk in udeležencev vojne za Slovenijo, ki so kot pripadniki Organov za notranje zadeve, aktivnega in rezervnega sestava, sodelovali pri aktivnostih za zaščito demokratičnih procesov v Sloveniji, ali pa so bili s svojimi aktivnostmi neposredno vključeni v oborožene spopade pri osamosvajanju  Republike Slovenije.  
Naše društvo je vključeno v Zvezo policijskih veteranskih društev, ki delujejo na območju države Slovenije.

5. DP ZDRUŽENJA SEVER IN TURNIR TRZIN '91

ČESTITKE DOBITNIKOM PRIZNANJ VEČ V FOTOGALERIJI IN PRIPONKAH

pdf Vrstni red_sah2017

pdf Stanje2017 

http://www.zdruzenje-sever.si/sl/news/zdruzenje-sever/5-drzavno-prvenstvo-zpvd-sever-v-sahu.html

 

 
DOGODKI V JUNIJU

5. državno prvenstvo Zveze policijskih veteranskih društev Sever  v šahu in odprto šahovsko tekmovanje za pokal Trzin '91 potekalo v soboto, 17. junija 2017, v prostorih Osnovne šole Trzin, Mengeška c. 7/b, 1236 Trzin. Na tekmovanje vabimo člane Policijskih veteranskih društev Sever, Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo in drugih veteranskih organizacij, IPA klubov, Klubov

Zveza MORiS organizira 4. Mladinski tabor, ki bo potekal med 24.6.2017 in 2.7.2017 v Kočevski Reki, namenjen pa je dvajsetim (20) udeležencem v starostnem razponu med 10 in 17 let.

Osrednja državna počastitev dneva državnosti bo v soboto, 24. junija 2017, ob 21. uri, na Kongresnem trgu v Ljubljani

28. junija bo ob 18. uri v Trzinu potekala slovesnost ob obletnici Trzinske bitke. Slavnostni govornik bo Bojan Končan, ki je 27. 6. 1991 v bitki vodil enote TO. Istega dne bo po slovesnosti potekal tudi folklorni festival. Vabljeni. 

V počastitev Dneva državnosti in delovanja Učne čete TO na Vojskem leta 1991 vabi Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Idrija-Cerkno in PO ZVVS SvPP vabita na 13. Odprto strelsko tekmovanje z malokalibrsko puško in druženje, ki bo v soboto 1. julija na Vojskem nad Idrijo. Prijave na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 
5. DP ZDRUŽENJA SEVER IN TURNIR TRZIN '91
Obveščamo, da bo 5. državno prvenstvo Zveze policijskih veteranskih društev Sever  v šahu in odprto šahovsko tekmovanje za pokal Trzin '91 potekalo v soboto, 17. junija 2017, v prostorih Osnovne šole Trzin, Mengeška c. 7/b, 1236 Trzin.
Na tekmovanje vabimo člane Policijskih veteranskih društev Sever, Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo in drugih veteranskih organizacij, IPA klubov, Klubov upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca, šahovskih klubov in druge šahiste.doc RAZPIS DP SAH 2017      doc PRIJAVNICA DP SAH 2017
 
DAN VOJNIH VETERANOV NA GEOOSU

17. 5. 2017 je na Geoosu svečano obeležen Dan veteranov . Ob tej priložnosti so veterani Severja in ZVVS slovesno na drog dvignili slovensko zastavo. Na spletni povezavi http://www.zdruzenje-sever.si/sl/news/zdruzenje-sever/slovesnost-ob-dnevu-veteranov-vojne-19912.html si lahko ogledate nekaj utrinkov z dogodka.

 
MAJICE Z EMBLEMOM DRUŠTVA
Člani, obveščamo vas, da je ponovno na voljo omejena serija majic z emblemom društva.Cena majice s kratkim rokavom znaša 20€, z dolgim rokavom (velikosti: XXL, XL, L) pa 22€. Majice lahko kupite na sedežu društva v času uradnih ur ali pa nam pišete na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , da uskladimo morebitno pošiljanje po pošti (stroške pošiljanja bo kril kupec!).
 
Zavarovalnica Triglav, d.o.o.
Zadnja novica
Podpora društvu

 working_logo_mali

števec obiskov
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Header Pic
left unten right unten
© 2017 Policijsko veteransko društvo Sever - Specialna enota