Header Pic   Header Pic
Header Pic  PfeilDomov Header Pic
Header Pic
Policijsko veteransko društvo Sever - Specialna enota
Znacka
Policijsko veteransko društvo SEVER - SPECIALNA ENOTA je prostovoljno, nepridobitno združenje vseh  udeleženk in udeležencev vojne za Slovenijo, ki so kot pripadniki Organov za notranje zadeve, aktivnega in rezervnega sestava, sodelovali pri aktivnostih za zaščito demokratičnih procesov v Sloveniji, ali pa so bili s svojimi aktivnostmi neposredno vključeni v oborožene spopade pri osamosvajanju  Republike Slovenije.  
Naše društvo je vključeno v Zvezo policijskih veteranskih društev, ki delujejo na območju države Slovenije.

ODZIV PREDSTAVNIKOV VETERANSKIH IN DOMOLJUBNIH ORGANIZACIJA NA 48. SEJO ODBORA ZA OBRAMBO

Objavljamo odziv predsednikov veteranskih in domoljubnih organizacij na 48. nujno sejo odbora za obrambo, ki je bila v sredo 3. maja 2017 v Državnem zboru. Seje so se udeležili predstavniki veteranskih in domoljubnih organizacij, katerih delovanje sofinancira ministrstvo za obrambo. Kaj se je dogajalo na tej seji, si lahko pogledate na spletni povezavi: http://4d.rtvslo.si/arhiv/seje-odbora-za-obrambo/174469302 , in si ustvarite svoje mnenje. Na dogodke na seji so se udeleženci odzvali z odprtim pismom, ki so ga poslali predsedniku DZ RS in medijskim hišam.

pdf Odprto pismo predsedniku DZ _5_

 
< Nazaj   Naprej >
Zadnja novica
Podpora društvu

 working_logo_mali

števec obiskov
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Header Pic
left unten right unten
© 2017 Policijsko veteransko društvo Sever - Specialna enota