Header Pic   Header Pic
Header Pic  PfeilDomov Header Pic
Header Pic
Policijsko veteransko društvo Sever - Specialna enota
Znacka
Policijsko veteransko društvo SEVER - SPECIALNA ENOTA je prostovoljno, nepridobitno združenje vseh  udeleženk in udeležencev vojne za Slovenijo, ki so kot pripadniki Organov za notranje zadeve, aktivnega in rezervnega sestava, sodelovali pri aktivnostih za zaščito demokratičnih procesov v Sloveniji, ali pa so bili s svojimi aktivnostmi neposredno vključeni v oborožene spopade pri osamosvajanju  Republike Slovenije.  
Naše društvo je vključeno v Zvezo policijskih veteranskih društev, ki delujejo na območju države Slovenije.

PROGRAMSKO VOLILNA SKUPŠČINA ZPVDS
NA GREGORJEVO SO SE DELEGATI, KI SO ZASTOPALI NAŠE DRUŠTVO UDELEŽILI PROGRAMSKO VOLILNE SKUPŠČINE ZVEZE POLICIJSKIH VETERANSKIH DRUŠTEV SEVER, KI JE BILA V KRANJSKI GORI. NEKAJ URINKOV S SKUPŠINE SI LAHKO OGLEDATE V NAŠI FOTOGALERIJI, VEČ O SKUPŠČINI IN NOVOIZVOLJENIH FUNKCIONARJIH PA NAJDETE NA SPLETNI STRANI ZVEZE :-)
 
ZBOR ČLANOV DRUŠTVA 2018

 Člani, vabimo vas na letni zbor članov, ki bo 15. marca 2018, ob 16. uri v objektih PA v Tacnu. Na zboru bomo pregledali poslovanje društva v 2017 in sprejeli načrte za delo v 2018. Gradivo za skupščino bomo po sprejetju dokumentov na seji UO objavili tukaj.

 

 
DAN DRUŠTVA 2017
19. decembra 2017 smo po zapletih le uspeli izvesti srečanje ob 15. obletnici ustanovitve in tako svečano obeležili Dan društva. Istočasno smo izvedlii krajši posvet o vlogi Specialne enote za razrešitev grožnje  z razstrelitvijo rezervoarjev goriva JLA v Mokronogu '91, kar nam bo olajšalo dodatno izvedbo posveta v 2018. Glede na čas je bilo srečanje namenjeno tudi bližajočemu se zaključku leta 2017. Nekaj utrinkov najdete ..., tam kot vedno :-)
 
JANUARSKA TEKMOVANJA VETERANOV V SMUČANJU
V petek 19. januarja 2018 je PVD Sever za celjsko območje v sodelovanju s Policijsko akademijo in Zvezo policijskih veteranskih društev Sever izvedlo 6. državno prvenstvo ZPVD Sever in državno prvenstvo Policije v veleslalomu 2018, ki smo se ga udeležili tudi člani PVDS-SE.Prav tako smo se udeležili 27. 1. 2018 tekmovanja v veleslalomu v Cerknem: Partizanska smučina '45. Rezultati so bili odlični, glede na naš cilj sodelovanja: "Važno  je sodelovati, rezultat je drugotnega pomena!" :-) Nekaj utrinkov z obeh tekem lahko pogledate v naši fotogaleriji, več o tekmah samih pa na spletnem naslovu Združenja Sever: http://www.zdruzenje-sever.si/
 
Zadnja novica
Podpora društvu

 working_logo_mali

števec obiskov
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Header Pic
left unten right unten
© 2018 Policijsko veteransko društvo Sever - Specialna enota