Header Pic   Header Pic
Header Pic  PfeilDomov Header Pic
Header Pic
Policijsko veteransko društvo Sever - Specialna enota
Znacka
Policijsko veteransko društvo SEVER - SPECIALNA ENOTA je prostovoljno, nepridobitno združenje vseh  udeleženk in udeležencev vojne za Slovenijo, ki so kot pripadniki Organov za notranje zadeve, aktivnega in rezervnega sestava, sodelovali pri aktivnostih za zaščito demokratičnih procesov v Sloveniji, ali pa so bili s svojimi aktivnostmi neposredno vključeni v oborožene spopade pri osamosvajanju  Republike Slovenije.  
Naše društvo je vključeno v Zvezo policijskih veteranskih društev, ki delujejo na območju države Slovenije.

MAJICE Z EMBLEMOM DRUŠTVA
Člani, obveščamo vas, da je ponovno na voljo omejena serija majic z emblemom društva.Cena majice s kratkim rokavom znaša 20€, z dolgim rokavom (velikosti:, XL, L) pa 22€. Majice lahko kupite na sedežu društva v času uradnih ur ali pa nam pišete na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , da uskladimo morebitno pošiljanje po pošti (stroške pošiljanja bo kril kupec!).
 
Akcija Sever

Obveščamo vas, da je bila ob 20. obletnici Akcije Sever odprta nova spletna stran www.akcijasever.si. Na njej bodo tekoče objavljani dogodki in aktivnosti v zvezi z njeno obeležitvijo.

 
Specialci od 1989 do 1991
Objava članka o naših aktivnostih z naslovom "5 nepopolnih bukvic" v času 1989 do 1991, izziv in klic k dopolnitvi. Več o tem preberite TUKAJ.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 12 - 14 od 14
Zadnja novica
Podpora društvu

 working_logo_mali

števec obiskov
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Header Pic
left unten right unten
© 2018 Policijsko veteransko društvo Sever - Specialna enota